Andere Ondersteunende Materialen

Andere Ondersteunende Materialen

Op deze pagina vind je aanvullende materialen die je kunnen helpen bij het organiseren van Moomin Language School en om de kinderen waardering en erkenning te geven.

Spelerslijst

Deze lijst kan je helpen om het dagelijkse gebruik van de leerapplicatie bij te houden. Je kunt deze lijst b.v. ook lamineren voor hergebruik. Vink de vakjes de gehele week aan met een niet-permanente stift en veeg daarna de markeringen er de eerst volgende week weer vanaf!

MoominLS-Spelerslijst.pdf226.4KB

Stickerboek

Je kunt dit stickerboek gebruiken als je de kinderen aan het einde van een speelse sessie wilt belonen met stickers voor hun aanwezigheid en deelname tijdens die sessie. Hiervoor kun je div. stickers gebruiken die u in huis hebt, of een stempel. Ook kun je de kinderen een kleine tekening laten maken.

MoominLS-Stickerbook.pdf296.6KB

Kijk hoe ik heb geleerd!

Als de kinderen meer aanmoediging of hulp nodig hebben met de leerapplicatie, kun je deze kaarten gebruiken om ze te belonen met een sticker na elke activiteit in de applicatie. Of je kunt natuurlijk gewoon aangeven welke activiteiten ze gedaan hebben.

Kijk wat ik geleerd heb, de weken 1-8.pdf138.4KB
Kijk wat ik geleerd heb, de weken 9-18.pdf141.4KB
Kijk wat ik geleerd heb, de weken 19-26.pdf141.3KB
Kijk wat ik geleerd heb, de weken 27-36.pdf141.3KB
Kijk wat ik geleerd heb, de weken 37-50.pdf150.2KB

Ondersteuning voor klasbeheer

De Speelse sessiebeloften kunnen je helpen om met de kinderen gemeenschappelijke regels af te spreken, voeg er gerust je eigen regels aan toe! De dagelijkse routines kunnen u helpen om de verschillende activiteiten te communiceren.

MLS-Speelse sessiebeloften.pdf136.9KB
MLS-Dagelijkse Routines.pdf788.0KB

Extra informatie

Als je kinderen meer aanmoediging of hulp nodig hebben met de leerapplicatie, kun je deze kaarten gebruiken om ze te belonen met een sticker na elke activiteit in de leerapplicatie, of gewoon om aan te geven welke activiteiten ze hebben gedaan.

MLS Leerpad & Startniveaus.pdf1628.8KB
MLS Curriculum Overzicht.pdf78.7KB

Made with ❤️ in Finland

© Moomin Characters™, © 2022 Playvation Ltd. All rights reserved.